uploadcr

Celebra cursa The Color Run revine si anul acesta la Mamaia! Editia de anul acesta poarta numele de Tropicolor World Tour 2016, iar organizatorii au pregatit tone de pudra colorata pentru toti participantii.

Vino in vacanta tropicala sa te bronzezi in toate culorile si sa te distrezi ca pe Insula. Suna bine? Daca da, ia-ti biletul si foloseste-l la cursa Tropicolor dorita sau, de ce nu, ofera-le cadou celor dragi o invitatie surpriza!

The Color Run – cunoscuta si drept ”Happiest 5k on the Planet” – este o cursa euforica în culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea. The Color Run a luat amploare odata cu lansarea sa, in ianuarie 2012 si a crescut de la peste 50 de evenimente si 600.000 de participanti in 2012 la mai mult de 225 de editii si peste patru milioane de alergatori in 2015.

Din 2014 The Color Run a ajuns si in Romania! In al treilea an, 2016, organizatorii si-au propus sa ducem experienta alergarii colorate pe un nou taram tropical! In acest an, la Mamaia startul se va da sambata, 30 iulie.

Numar limitat de bilete Early Booking: 500 buc.

Zona de start-finish – Parcarea Rex din Mamaia. Ridicarea kiturilor de participare va fi disponibila in perioada 25 – 29 iulie.

Programul evenimentului The Color Run Tropicolor World Tour 2016 – Mamaia

17:00 Deschiderea portilor de acces in eveniment

18:30 Incalzirea oficiala cu instructorii World Class

19:00 Primul start. La fiecare 4-5 minute va fi cate un nou start.

Alinierea la start nu tine cont de numarul de participare, ci pe pricipiul primul venit-primul ia startul.

Experienta de pe traseu este aceeasi, indiferent daca luati startul in primul sau ultimul val.

19:30 Ultimul start

20:00 Start Party

20:30 Nor de pudra colorata

22:30 Final eveniment

Click AICI pentru INSCRIERI in The Color Run de la Mamaia

http://www.e-constantza.ro/wp-content/uploads/cr.jpghttp://www.e-constantza.ro/wp-content/uploads/cr-150x150.jpgConstantaDiverseSport2016,botez,cazare ieftina mamaia,cazare mamaia,cazare mamaia nord,color run constanta,color run romania,constanta,evenimente azi,evenimente culturale,hotel mamaia,hoteluri mamaia,nunta,organizare evenimente,organizare nunta,plaja mamaia,radio romania,romania,stiri,stiri constanta,stiri noi,stiri online,stirile de azi,stirile zilei,the color run,the color run mamaia,tropicolor world tour,tudor gheorghe concert,turism,turist info,ultimele stiri,ultimele stiri mondene,ziare constanta,ziare de constanta,ziare locale,ziare onlineCelebra cursa The Color Run revine si anul acesta la Mamaia! Editia de anul acesta poarta numele de Tropicolor World Tour 2016, iar organizatorii au pregatit tone de pudra colorata pentru toti participantii. Vino in vacanta tropicala sa te bronzezi in toate culorile si sa te distrezi ca pe Insula....