bicla

In fiecare sambata, incepand cu data de 9 iulie , ora 17:00 ,este momentul in care toate bicicletele ies pe strada sa parcurga un traseu care promoveaza ciclismul, miscarea si socializarea.

Evenimentul se vrea a fi o parada/plimbare de grup, nu are caracter de competitie, Ceea ce vom aduce nou la acest eveniment este urmatorul lucru – cate sambete vor fi intr-o luna, atatea trasee diferite vor fi cu plecare de la Casa de Cultura.

Ne intalnim la Casa de Cultura, pentru o plimbarica pe bicicleta – tura de socializare. Timpul va fi frumos, cine doreste sa pedaleze impreuna cu noi, este binevenit.

Va asteptam cu mic, cu mare si in numar cat mai mare ! Viteza de deplasare va fi una singura pentru toate categoriile de persoane. Plecarea se face la ora 17:15 maxim !

Va reamintim “regulamentul” pt deplasarea in pluton :

1. NU DEPASIM conducatorul plutonului

2. Circulam DOAR PE PRIMA BANDA a drumului.

3. Incercam SA NU LASAM DISTANTE intre participanti, astfel pastrand plutonul compact.

4. Pastrati directia de mers (fara slalom-uri printre ceilalti participanti), iar daca este totusi nevoie asigurati-va ca partea spre care vreti sa schimbati, este libera;

5. La aparitia diferitelor obstacole pe traseu (gratare de scurgere, gropi, capace de canalizare etc) SEMNALIZATI partea pe care se afla.

6. Recomandam participantilor purtarea echipamentului specific pt biciclisti (lumini fata spate, casca). De asemenea este IMPORTANT sa stiti ca orice participant isi asuma responsabilitatea privind respectarea regulilor de circulatie!

Invitati-va prietenii pentru a se alatura. Pentru detalii sau nelamuriri 0769812195 – Marius Adrian Hrituleac

http://www.e-constantza.ro/wp-content/uploads/bicla-e1468002372227-1024x772.jpghttp://www.e-constantza.ro/wp-content/uploads/bicla-e1468002372227-150x150.jpgConstantaArhiveSportbiciclete,botez,casa de cultura,cazare ieftina mamaia,cazare mamaia,cazare mamaia nord,competitie,constanta,evenimente azi,evenimente culturale,hotel mamaia,hoteluri mamaia,nunta,organizare evenimente,organizare nunta,plaja mamaia,radio romania,romania,sambata,stiri,stiri constanta,stiri noi,stiri online,stirile de azi,stirile zilei,tudor gheorghe concert,turism,turist info,ultimele stiri,ultimele stiri mondene,ziare constanta,ziare de constanta,ziare locale,ziare onlineIn fiecare sambata, incepand cu data de 9 iulie , ora 17:00 ,este momentul in care toate bicicletele ies pe strada sa parcurga un traseu care promoveaza ciclismul, miscarea si socializarea. Evenimentul se vrea a fi o parada/plimbare de grup, nu are caracter de competitie, Ceea ce vom aduce nou...